Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Bio-ethanol design haard: 4  haarden voor buitengebruik

Bio-ethanol design haard: 4 haarden voor buitengebruik

Liefhebbers van het echte buitenleven kunnen hun hart ophalen met de bio-ethanol design haarden van Planika. Beleef het authentieke kampvuurgevoel met deze 4 prachtige buitenmodellen:

Tondo: decoratief vreugdevuur

De Tondo bio-ethanol haard van Planika is een eigentijdse invulling van de klassieke vuurschaal. Het idee dichtbij de grond een vuur te stoken, geeft een gezellig outdoor gevoel mee dat aan slechts weinig terrasverwarmers is voorbehouden.

De Tondo valt op door zijn compacte design en knusse uitstraling. Kijken naar de dansende vlammen geeft een gevoel van pure ontspanning en creëert saamhorigheid. Of je de haard nu rechtstreeks op het gras, de tegels of in de veranda plaatst, met dit model geniet je nu echt overal van de pracht van een haardvuur.

De warmtebestendige decoratiestenen rondom het vuur voegen extra sfeer toe aan de haard, zelfs wanneer het vuur niet brandt. Dankzij het gebruik van hoogwaardig Cortenstaal is de haard zeer weerbestendig.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Tondo.

Bio-ethanol design haard: 4  haarden voor buitengebruik
Bio-ethanol design haard: 4  haarden voor buitengebruik

Gustav: kunstzinnig genieten

 

Net als de Tondo maakt de Gustav bio-ethanol haard gebruik van het weervaste, roestkleurige Cortenstaal. Zijn rusty uitstraling maakt hem tot zeer opvallende verschijning. De doorleefde, gemêleerde opdruk op het staal gecombineerd met de geometrisch uitgesneden vlakken, geven de Gustav een zeer speelse uitstraling en prachtige schaduwwerking mee. 

Het model ontleent zijn naam aan Gustav Klimt, de Oostenrijkse kunstenaar die bekendstaat om zijn symbolistische stijlopvatting en het gebruik van bladgoud in zijn werken. Zoals Klimt indertijd een brug wist te slaan tussen de oude en de nieuwe kunstwereld, eert de haard zijn naamgever door zijn authentieke design met een trendy touch.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Gustav.

 

Jar: de ultieme balans

 

Wat er gebeurt wanneer je beton in vuur en vlam zet? Niets minder dan magie. Het ‘opposites attract’-principe is nergens zo toepasselijk als bij de Jar bio-ethanol haard van ontwerper Christophe Pillet. Het rauwe, ongepolijste karakter van het koude beton doet verlangen naar het weldadige gevoel van een warm haardvuur. Een harmonieus samenspel dat zijn weerga niet kent. De lichtmatte uitstraling van het cilindervormige geharde glas van de haard draagt bij aan de ongereptheid van het schouwspel.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Jar.

 

Bio-ethanol design haard: 4  haarden voor buitengebruik
Bio-ethanol design haard: 4  haarden voor buitengebruik

Totem: moderne vuurtoren

 

De Totem bio-ethanol haard is ontworpen in de stijl van een vuurtoren en maakt zijn functie als baken van licht onmiskenbaar waar. Zijn modieuze vormgeving en zwarte kleur contrasteren schitterend met de warme gloed die van de vlammen afkomt. Het kleurbeeld is van alle kanten zichtbaar dankzij het cilindervormige glas. De haard trekt op subtiele wijze de aandacht en navigeert passanten soepel van A naar B. Dat de Totem de entree van menig restaurant en hotel siert, geeft blijk van het warme welkom dat van de haard uitgaat. 

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Totem.

Bio-ethanol design haarden voor buiten bij Designlinq

 

De bio-ethanol design haarden combineren hedendaags design met een ongekende beleving. De outdoormodellen van Planika creëren een bijzondere sfeer in elk buitenverblijf. Bij Designlinq vind je een ruim aanbod sfeerhaarden van Planika. 

Bekijk onze haarden