ACOUSTIXX

Duurzame producten voor het interieur die de akoestiek in iedere ruimte verbeteren. De ACOUSTIXX collectie van LEOXX bestaat uit innovatieve akoestische wand- en plafondpanelen en ruimteverdelers.

Wij adviseren je graag bij het aanschaffen van de Akoestische panelen en voorzien je graag van stalen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

ACOUSTIXX ACOUSTIXX ACOUSTIXX

LEOXX produceert duurzame en recyclebare producten om hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Dit doet het merk door bijvoorbeeld afval om te zetten in grondstoffen voor nieuwe producten en het verminderen van hun energieverbruik. De duurzame akoestische panelen van CVOUSPLAIT ontworpen voor LEOXX passen hier perfect bij. De unieke collectie ACOUSTIXX bestaat uit hoogwaardige akoestische interieurproducten gemaakt van o.a. gerecyclede petflessen en zijn tevens 100% recyclebaar van herbruikbaar materiaal. De producten zijn licht van gewicht, hebben een hoge akoestische waarde en zijn gemaakt van sterk materiaal.

De collectie loopt uiteen van ruimteverdelers tot aan wand- en plafondpanelen. Door de keuze uit vier verschillende dessins genaamd FACET, RONDUIT, KORAAL en VEELZIJDIG zorgen de producten er niet alleen voor dat de akoestiek in de ruimte optimaal is, maar er ook nog eens geweldig en origineel uit ziet.

Alle producten van het merk ACOUSTIXX