Belux

Dit Zwitserse verlichtingsmerk is gespecialiseerd in designverlichting voor zowel zakelijke ruimtes als woonruimtes. Wij adviseren je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jou. Neem daarom contact op met onze klantenservice en vraag daar naar onze lichtspecialisten die je graag behulpzaam zijn.

Belux Belux Belux

De evolutie van Belux


De Zwitserse Thomas Egloff richtte in 1977 dit designlabel op. Belux is ontstaan uit zijn innovatieve wil om verlichtingsoplossingen en nieuwe lamp concepten voortdurend verder te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een nauwe samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers en architecten. Oorspronkelijk was Belux een fabrikant van werkplaatslampen. Tien jaar later stapte het bedrijf in de ontwikkeling en productie van design verlichting. Dit verlichtingsmerk is de uitvinder van het eerste systeem voor 12V spankabel verlichting en indirecte werkplekverlichting. Belux ontwikkelt en produceert verlichtingsarmaturen en lichtsystemen voor woningen en bedrijfsobjecten.


Belux verbind de Zwitserse technieken met de wereld van design.


Belux creëert zijn lampen met liefde voor detail. Alleen de materialen van de beste kwaliteit zijn goed genoeg voor de productie van hun verlichting. Deze duurzame productie in combinatie met de samenwerking met verschillende designers, wiens ideeën gecombineerd met de ervaringen en technische kunde van Belux, wordt de mogelijkheid gecreëert om functionele vraagstukken op te lossen voor meerdere verlichtingsprojecten in kantoorpanden en openbare gebouwen.Ook op zoek naar hulp bij de ontwikkeling van je eigen lichtplan voor in huis of voor een bedrijfspand? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs voor een afspraak. Onze specialisten staan voor jou beschikbaar om complete lichtplannen te ontwerpen voor zowel binnen als buiten.

Alle producten van het merk Belux