Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Caracterr

De duurzame gietvloeren van Caracterr worden ambachtelijk geproduceerd en geven ieder interieur een uitgesproken karakter. De gietvloeren zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Smooth, Rough, Raw en Pure, elk met hun eigen uitstraling en verkrijgbaar in een groot aantal fraaie en eigentijdse kleuren.

Stalen van deze vloeren zijn op aanvraag beschikbaar, raadpleeg hiervoor onze klantenservice!

Caracterr
Caracterr
Caracterr

De vloer is misschien wel het meest sfeerbepalende object in een ruimte. Je wilt je leef- of werkomgeving een eigen identiteit geven. Met de gietvloeren van Caracterr geef je je interieur een eigen karakter. De duurzame vloeren zijn naadloos en leverbaar in oneindig veel mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit talloze kleuren, een vlak of een ruw oppervlak, met of zonder decoraties en verkleuren de vloeren niet onder invloed van UV-licht.

De gietvloeren van Caracterr zijn altijd maatwerk! De design vloeren worden ter plekke ambachtelijk aangebracht en na het uitharden zijn de vloeren ijzersterk. Of het nu een rustige woonkamer is, een druk kantoor of een intensieve werkplek, de Caracterr vloer geeft aan ieder interieur een modern en uitgesproken karakter.

De collectie design vloeren bestaat uit 4 type gietvloeren:

Caracterr SMOOTH - vlak en naadloos design
Deze sterke gietvloer kenmerkt zich door het super strakke oppervlak. Doordat deze design vloer zo prachtig vlak en egaal is, is het schoonmaken dan ook een eitje. De Smooth is gemaakt op basis van biopolymeren en hierdoor een duurzame keus.

Caracterr RAW - verfijnde krachtpatser
Deze vloer wordt niet gegoten maar handmatig gespateld. Door dit ambachtelijke handwerk heeft de vloer een zichtbaar onregelmatige stijl die een dynamische sfeer geeft aan het interieur.

Caracterr ROUGH - smaakmaker bij uitstek
Dit is de sterkste gietvloer van het merk, de Rough is keihard en slijtvast. Er is geen betere vloer voor industriële werkruimtes. Deze design gietvloer geeft het interieur een stoer karakter door de betonachtige uitstraling met gepolijste terrazzostructuur.

Caracterre PURE - natuurlijke veerkracht
Met deze design gietvloer heb je letterlijk de natuur onder je voeten. Nature is gemaakt van biohars op basis van lijnzaadolie. Deze design vloer bestaat verder uit plantaardige reststromen van de voedingsindustrie zoals, koffie, mais, fruit, olijfblad en kokos. Deze natuurlijke materialen geven de gietvloeren een prachtige uitstraling met diepe warme kleuren.