Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

De Intuïtiefabriek

De Intuïtiefabriek is een merk van eigen bodem met meubelstukken die je doen denken aan de Japanse esthetiek. Dit Nederlandse merk maakt gebruik van verschillende materialen en technieken om de mooiste producten te ontwikkelen. Het brede assortiment van De Intuïtiefabriek komt in diverse kleuren en maten. Bij de klantenservice adviseren wij je graag over de collectie.

De Intuïtiefabriek
De Intuïtiefabriek
De Intuïtiefabriek

De Intuïtiefabriek is opgericht door de ontwerpers Eva Gevaert, Eefiene Bolhuis en Amba Molly die samen hebben gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. In 2010 stonden de Nederlandse ontwerpers voor het eerst samen op een beurs in Berlijn. Die samenwerking beviel het duo zo goed dat ze al bijna een decennia samen werken. De ontwerpers van De Intuïtiefabriek laten zich leiden door hun intuïtie en hebben een voorkeur voor geometrische vormen. In de designstudio hebben ze een op visie gerichte manier van werken waarbij het gebruik van materialen en technieken essentieel is om diverse producten te ontwikkelen. Van het uitglijden van porselein tot het blazen van glas en het buigen van hout. Dit resulteert in de mooiste en uitzonderlijkste design meubelstukken.


Het uitgangspunt van De Intuïtiefabriek is om perfect afgewerkte design meubilair te produceren, waaruit je de liefde kunt voelen waarmee de ontwerpers ze hebben gemaakt. Ze creëren een puur, precies en elegant gevoel waardoor jij je ogen niet meer van het meubilair af kan houden.