Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

MENU

MENU is een Deens designlabel met met een uiteenlopende collectie verlichting, meubilair en design accessoires. Hun filosofie? ‘De wereld minder gecompliceerd en mooier maken.’
Heb je vragen of wil je meer informatie over het brede aanbod van onze MENU design meubelen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!

MENU
MENU
MENU

Dit Deense merk uit Kopenhagen streeft ernaar om slimme oplossingen te bedenken voor de moderne leefomgeving. MENU heeft een uiteenlopende collectie verlichting, meubilair en designer accessoires voor thuis, in restaurants, hotels en voor op kantoor die gegarandeerd sfeer toevoegen aan de ruimte. De producten zijn minimalistisch, tijdloos en gemaakt van duurzame materialen, precies wat je verwacht van Scandinavisch design. Of het nu een handige plank is of een vaas, MENU design is gefocust op het creëren van prachtige items die je woning of kantoorpand helemaal afmaken.


MENU werkt samen met de meest getalenteerde Scandinavische en internationale ontwerpers vanuit de benadering: 'make design matter'. Deze manier van ontwerpen gaat over het creëren van esthetische ontwerpen die gevoelens oproepen en tegelijk het dagelijks leven van mensen verbeteren. Elk product van dit Deense design merk is uniek en combineert functionaliteit met originaliteit. MENU design kenmerkt zich door zijn Scandinavische stijl en werkt waar mogelijk samen met lokale designers om hun vakmanschap te preserveren en tot de mooiste designer meubelen te komen.


Neem bijvoorbeeld de Peek table tafellamp, ontworpen door Jonas Wagell. Deze vloerlamp van MENU is ook verkrijgbaar als tafellamp en is prachtig in zijn eenvoud. Naast strak Scandinavisch design is functionaliteit ook een kernwaarde van het MENU design. Zo is de Carrie portable tafellamp, ontworpen door Norm Architects, een ideale tafellamp die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken en gemakkelijk kunt verplaatsen. De collectie van MENU met o.a. de mooiste verlichting, maar ook voor designer stoelen, spiegels en andere meubels van MENU kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over ons MENU assortiment of zoekt u andere meubels? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag!