Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Moroso

Het bieden van tijdloze kwaliteit; dat is waar Moroso voor staat. Het Italiaanse ambachtsbedrijf houdt zich al sinds zijn oprichting in 1952 vast aan deze ontwerpfilosofie en dankt hier vandaag de dag zijn status als toonaangevend designmerk aan. Bij Designlinq vind je een uitgebreide selectie van Moroso meubilair.

Moroso
Moroso
Moroso

Het woord ‘concessies’ komt niet voor in het vocabulaire van Moroso. De precisie waarmee de meubelmakerij haar vak verstaat is van ongekende klasse. Het meubilair, dat zich kenmerkt door elegante, weelderige vormen en een ongeëvenaard zitcomfort, wordt nog altijd met de hand gemaakt.

Tijdloos karakter
Moroso, dat designlegendes Patricia Urquiola en Antonio Citterio onder zich mag scharen, staat bekend om zijn kleurrijke en bijzondere ontwerpen, die stuk voor stuk een lust voor het oog zijn. De designers zijn pas tevreden als het meubilair decennia na dato nog steeds als stijlvol wordt aangemerkt. Dat de meeste meubelen van Moroso al meerdere decennia in productie zijn, geeft blijk van Moroso’s tijdloze karakter.

Blik op de toekomst
De werkwijze van Moroso is ondanks zijn ambachtelijke karakter zeer vooruitstrevend te noemen. Alleen materialen van de beste kwaliteit worden gebruikt en de afwerking is subliem. Zo past Moroso in sommige van haar sofa’s tot wel drie verschillende schuimtypen toe om de gewenste hardheid te verkrijgen. Het meubilair is gemaakt om op en top van te genieten; nu en in de toekomst.

Moroso bij Designlinq
Bekijk hieronder de uitgebreide collectie Moroso meubilair bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden en uitvoeringen. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

  • Moroso producten
  • Moroso series