Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

SP01

De veelzijdige collectie van SP01 bestaat uit prachtig gedetailleerd en afgewerkt meubilair. Dit relatief nieuwe design merk uit Australiƫ richt zich op het ontwerpen van duurzame meubelen gemaakt uit hoogwaardige materialen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over het brede aanbod van SP01? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

SP01
SP01
SP01

Het meubilair van dit nieuwe designmerk uit Australië wordt ontworpen en geproduceerd in Italië. Vakmanschap staat bij SP01 hoog in het vaandel. Het gebruik van de materialen en de manier waarop SP01 produceert, toont de integriteit en kwaliteit van het designmerk. De stoelen, tafels en de banken van SP01 worden geproduceerd door Italiaanse vaklieden die jarenlange ervaring hebben in het produceren van meubilair voor ‘s werelds meest toonaangevende meubelmerken.

De internationale collectie van het Australische SP01 bestaat uit essentiële meubelstukken die onmisbaar zijn in een interieur. In samenwerking met verschillende ontwerpers die de visie van SP01 delen is er een uitgebreide collectie met stoelen, banken, tafels, fauteuils en outdoor meubilair onstaan. De tijdloze collecties zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals glas, messing of marmer en zijn afgewerkt met luxe bekleding.

Ontwerper Tom Fereday uit Australië heeft de eerste outdoor collectie voor SP01 ontworpen die bestaat uit barkrukken, stoelen en tafels die uitgebreid zijn getest om de meest erbarmelijke weersomstandigheden te kunnen weerstaan. SP01 creëerde in samenwerking met Tim Rundle een collectie loungestoelen, tafels en spiegels die de frisse Australische ontwerpbenadering tonen. Zo is een design stoel van SP01 helemaal op zijn gemak in een studio, in een sereen strandhuis of juist op een terras in de drukke binnenstad.