TOOU

TOOU is een Italiaans merk waarmee je echt alle kanten op kan gaan. De onderstellen en zitschalen kan je helemaal naar wens aanpassen. Dus zie je hier de perfecte combinatie niet tussen of heb je een persoonlijk advies nodig? E-mail of bel naar onze klantenservice die je graag te woord staan!

TOOU TOOU TOOU

Dit Italiaanse merk geeft een moderne twist aan het typische design stijl uit de jaren vijftig. TOOU combineert de Europese cultuur met de Aziatische cultuur. Hun missie is om producten te creëren die betaalbaar, aantrekkelijk en naar eigen wens aanpasbaar zijn. Dit laatste doen ze door middel van een brede keuze uit materialen, kleuren en vormen. De onderstellen en zitschalen zijn geheel naar eigen wens te combineren. Zo maakt TOOU van een massaproduct een persoonlijk en uniek product.

Deze collectie is door de moderne uitstraling en brede keuze toepasbaar in iedere ruimte. Ze schitteren in een lobby, wachtkamer, woonkamer, eetkamer of een vergaderkamer. TOOU streeft ernaar om tijdloze producten te ontwerpen die betrouwbare objecten worden in je ruimte.

Alle producten van het merk TOOU