Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur

  • Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur
  • Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur
  • Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur
  • Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur
  • Functionals tafel Twist Glass door Thomas Schnur

3.295,00

Exclusief btw € 2.723,14

Materiaal Gepoedercoat Staal, Gehard glas (10 mm)
Product Nummer 06.13.070.400
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat. De producten van Functionals worden uitgevoerd in metaal, hout, leer en stof. Het zijn producten met een architectonische, industriële en grafische uitstraling. Het design valt op door zijn unieke details. 

Uitvoering Twist 
Het begon met een draai in papier. Tijdens een treinreis speelde ontwerper Thomas Schnur met een strook papier, experimenterend met verschillende bochten en wendingen. Hij begon te overwegen de mogelijkheden om deze wendingen aan metaal toe te passen. Zijn eerste gedachte was een kledinghanger, maar het ontwerp veranderde al snel naar de basis van een tafel; het begin van de Twist. De krommingen van de twist lijken vrij eenvoudig, maar het krijgen van de juiste rotatie kostte tijd en een begrip van fysica. Functionals experimenteerden met verschillende metaalsoorten en maten voordat ze de perfecte draai hadden gevonden. 

Afmetingen Twist 
Twist Glass heeft een diameter van ø 140 cm en een hoogte van 74 cm. Het onderstel van de Twist is gemaakt van gepoedercoat staal. Het tafelblad is gemaakt van gehard glas van 10 mm dik. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie