Montana kast Reflect door Peter J. Lassen

Montana kast Reflect door Peter J. Lassen

  • Montana kast Reflect door Peter J. Lassen
  • Montana kast Reflect door Peter J. Lassen
  • Montana kast Reflect door Peter J. Lassen
  • Montana kast Reflect door Peter J. Lassen
  • Montana kast Reflect door Peter J. Lassen

2.475,00

Exclusief btw € 2.045,45

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Productnummer 18.37.216.378
Merk Montana
Designer Peter J. Lassen
Levertijd Quick Ship of 6-8 Weken

Beschrijving

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Reflect  
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. De naam verklapt het al een klein beetje, de gelakte deuren zijn reflecterend. Door de reflecterende deurtjes en de verrassende compositie creëert de Reflect een speelse sfeer. Achter de unieke deurtjes is er genoeg opbergruimte voor al je objecten die je liever niet in het zicht hebt. De open plank aan de rechterkant van de kast is juist weer perfect om al je design eye-catchers te laten stralen.    

De Reflect is leverbaar in maar liefst 42 verschillende kleuren. De vijf Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Je kan de Reflect bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. Deze design kast heeft een breedte van 93,6 cm en een diepte van 30 cm en een hoogte van 139,2 cm.  


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie