Montana kast Rise door Peter J. Lassen

Montana kast Rise door Peter J. Lassen

  • Montana kast Rise door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rise door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rise door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rise door Peter J. Lassen
  • Montana kast Rise door Peter J. Lassen

2.500,00

Exclusief btw € 2.066,12

Materiaal Gelakt MDF (12 mm), Glas
Productnummer 18.37.019.7011
Merk Montana
Designer Peter J. Lassen
Levertijd Quick Ship of 6-8 Weken

Beschrijving

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Rise
Deze design kast is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Het minimalistische ontwerp van de Rise zorgt er juist voor dat deze design kast een ware eyecatcher is. Het onderste gedeelte van de kast is voorzien van deurtjes waarachter je alles neer kan zetten wat je liever uit het zicht hebt. Door de twee open kasten boven heb je nog genoeg ruimte om je mooiste design collecties, boeken, films en foto’s te laten zien. De glazen deurtjes voorkomen dat er stof bij je voorwerpen komt.

De Rise is leverbaar in maar liefst 42 verschillende kleuren. De vijf Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’. Deze design kast is gemaakt van gelakt MDF en glas. Je kan de Rise  bevestigen aan de wand of plaatsen op de grond met een plint eronder. Maak de gewenste keuze bij ‘Uitvoering’. Deze design kast heeft een breedte van 69,6 cm en een hoogte van 211,8 cm. De diepte van de onderste kast is 46,8 cm en de diepte van de bovenste kasten met de glazen deurtjes is 30 cm. 


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie