Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen

  • Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen
  • Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen
  • Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen
  • Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen
  • Montana opbergbak Play door Peter J. Lassen

272,00

Exclusief btw € 224,79

Materiaal Gelakt MDF (12 mm)
Merk Montana
Product Nummer 18.37.015.7011
Levering Quick Ship of 6-8 Weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Sinds 1982 produceert Montana unieke opbergsystemen in talloze kleuren en afmetingen. Daarnaast biedt dit Deense merk ook andere meubels van hoge kwaliteit aan. Het Montana design staat bekend om zijn eenvoudige, functionele stijl met veel gebruik van strakke lijnen. Het familiebedrijf creëert meubilair met de filosofie ‘making room for personality’. De design meubels bezitten allemaal ruimtebesparende eigenschappen.  

Uitvoering Play  
Deze design opbergbak is ontworpen door de oprichter van Montana: Peter J. Lassen. Opruimen is nog nooit zo stijlvol geweest. Plaats de Play naast de bank, eettafel, bureau, bed of in de hal om losse voorwerpen in te verstoppen. De wielen onder de Play zorgen ervoor dat je de opbergbak gemakkelijk kan verplaatsen.  

De Play is leverbaar in maar liefst 40 verschillende kleuren. De zes Quick Ship kleuren hebben een levertijd van circa twee weken. De overige kleuren hebben een levertijd van zes tot acht weken. Kies de gewenste uitvoering bij ‘Kleur’.

Deze design opbergbak is gemaakt van gelakt MDF. De Play heeft een breedte van 35,4 cm, een diepte van 35,4 cm en een hoogte van 37 cm.  

Ontdek meer artikelen binnen deze serie