Mijn Moodboard

Je kunt bij Designlinq jouw favoriete producten opslaan en er je eigen Moodboards mee maken. Hiermee kun je jouw eigen voorkeur voor stijl en kleur samenbrengen en zo bv. die ene mooie stoel van Vitra combineren met die prachtige lamp van Luceplan.

Je kunt dat doen op één enkel Moodboard maar je kunt ook meerdere Moodboards maken en zo b.v. alles op kleur of productgroep rangschikken. Je kunt jouw Moodboards maken door het product van jouw voorkeur aan te klikken en dan op de productpagina te klikken op de knop ‘Toevoegen aan mijn Moodboard(s)’. Als je al één of meerdere Moodboards hebt gemaakt én opgeslagen kun je vervolgens aangeven aan welk van je Moodboards je dat product wilt toevoegen.

Als je nog niet eerder een Moodboard hebt gemaakt zul je eerst een naam moeten geven aan je Moodboard (én aan al volgende moodboards die je verder aanmaakt). Zo weten jij én ons systeem precies waar je alle producten van jouw voorkeur hebt opgeslagen. Om de door jou aangemaakte Moodboards te bekijken moet je wel ingelogd zijn en dan klikken op 'Inloggen' bovenaan op iedere pagina of op 'Mijn Account' onderaan iedere pagina op de site.

Om een Moodboard te kunnen maken en bekijken moet je wel een account hebben aangemaakt en ingelogd zijn op jouw account.