Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job

  • Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job
  • Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job
  • Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job
  • Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job
  • Moooi bureau Paper Desk 140 door Studio Job

3.310,00

Exclusief btw € 2.735,54

Materiaal Hout, Karton, Papier, Gelakt polyurethaan (PU), Eikenfineer
Merk Moooi
Product Nummer 10.09.029.100
Levering 5-10 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De Moooi Paper Desk 140 is een ontwerp uit 2005 van Studio Job en is onderdeel van de Moooi Paper serie. Deze serie brengt je terug naar je jeugd. Herinner je je eerste knutselwerkje nog van papier-maché? De Moooi Paper lampen en meubels zijn daarop gebaseerd en vormen zo een ode aan de klassieke stijl en het materiaal. Maar wel zo vervaardigd dat een sublieme kwaliteit gewaarborgd is. Alle onderdelen van de Moooi Paper serie zijn gemaakt van hout en karton, afgewerkt met papier en slijtvaste polyurethaan lak.

Uitvoering & specificaties
De Moooi Paper Desk 140 is een functionele blikvanger. Hij meet 140 x 92,5 cm. Het blad is gemaakt van eikenfineer en je kun Paper Desk 140 bestellen met het kabinet aan de linkerkant (left hand sided) of aan de rechterkant (right hand sided). Dit bureau is ook verkrijgbaar in een Patchwork uitvoering met diverse vrolijke kleuren. Tevens is het bureau verkrijgbaar in een grotere uitvoering met een lengte van 180: Moooi Paper Desk 180. Op aanvraag kun je de Paper Desk serie ook in één van de 25 Moooi RAL-kleuren bestellen.

Alle onderdelen van Moooi Paper lampen en meubels zijn in het wit vrijwel direct leverbaar. Alle onderdelen in RAL-kleur worden op bestelling geproduceerd en hebben een levertijd van 14-16 weken.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie