Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi kast Paper Buffet door Studio Job

  • Moooi kast Paper Buffet door Studio Job
  • Moooi kast Paper Buffet door Studio Job
  • Moooi kast Paper Buffet door Studio Job
  • Moooi kast Paper Buffet door Studio Job
  • Moooi kast Paper Buffet door Studio Job

3.037,00

Exclusief btw € 2.509,92

Materiaal Hout, Karton, Papier, Gelakt polyurethaan (PU), Houtfineer
Merk Moooi
Product Nummer 10.12.049.100
Levering 5-10 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Deze Moooi Paper Buffet Buffetkast is een ontwerp uit 2005 van Studio Job en is onderdeel van de Moooi Paper serie. Deze serie brengt je terug naar je jeugd. Herinner je je eerste knutselwerkje nog van papier-maché? De Moooi Paper lampen en meubels zijn daarop gebaseerd en vormen zo een ode aan de klassieke stijl en het materiaal. Maar wel zo vervaardigd dat een sublieme kwaliteit gewaarborgd is. Alle onderdelen van de Moooi Paper serie zijn gemaakt van hout en karton, afgewerkt met papier en slijtvaste polyurethaan lak. Dit meubel is, dankzij een vernuftig klik systeem, zonder schroeven, zo in elkaar te zetten! Zelfs de scharnieren van de meubels zijn van hetzelfde materiaal.

Uitvoering en Specificaties
De Moooi Paper Buffet buffetkast is een echte blikvanger in huis. Dit dressoir meet 165 x 61,5 cm en is 90 cm hoog. Hij is niet alleen te bestellen in klassiek wit, maar ook in maar liefst 23 verschillende RAL kleuren. Wil je een Moooi Paper Buffet die uit verschillende kleurtje bestaat? Kijk dan bij de Moooi Paper Buffet Patchwork.

Alle onderdelen van Moooi Paper lampen en meubels zijn in het wit vrijwel direct leverbaar. Alle onderdelen in kleur worden op bestelling geproduceerd en hebben een levertijd van 14-16 weken.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie