Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Moooi kast Paper Cabinet Patchwork door Studio Job

  • Moooi kast Paper Cabinet Patchwork door Studio Job
  • Moooi kast Paper Cabinet Patchwork door Studio Job
  • Moooi kast Paper Cabinet Patchwork door Studio Job

4.629,00

Exclusief btw € 3.825,62

4.397,00

Exclusief btw € 3.633,88

Materiaal Hout, Karton, Papier, Gelakt polyurethaan (PU), Houtfineer
Merk Moooi
Product Nummer 10.07.052.999
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze Moooi Paper Cabinet Patchwork kabinetkast is een ontwerp uit 2005 van Studio Job en is onderdeel van de Moooi Paper serie. Deze serie brengt je terug naar je jeugd. Herinner je je eerste knutselwerkje nog van papier-maché? De Moooi Paper lampen en meubels zijn daarop gebaseerd en vormen zo een ode aan de klassieke stijl en het materiaal. Maar wel zo vervaardigd dat een sublieme kwaliteit gewaarborgd is. Alle onderdelen van de Moooi Paper serie zijn gemaakt van hout en karton, afgewerkt met papier en slijtvaste polyurethaan lak. Dit meubel is, dankzij een vernuftig klik systeem, zonder schroeven, zo in elkaar te zetten! Zelfs de scharnieren van de meubels zijn van hetzelfde materiaal.

Uitvoering en specificaties
De Moooi Paper Cabinet Patchwork kabinetkast is niet alleen mooi om te zien, maar is ook praktisch. Achter de twee deurtjes bevindt zich nog een legplank, en boven de dichte kast zijn er drie legplanken, voor een zee aan opbergruimte! Deze kast is 128 cm breed, 61,5 cm diep en 242 cm hoog. De hoogte achter de dichte deuren is 90cm. Deze Patchwork uitvoering heeft diverse vrolijke kleurtjes. De houten delen zijn afgewerkt met houtfineer. Hij is (op bestelling) ook te bestellen in klassiek wit, en in maar liefst 23 verschillende RAL kleuren. Kijk daarvoor bij de Moooi Paper Cabinet.

Alle onderdelen van Moooi Paper lampen en meubels zijn in het wit vrijwel direct leverbaar. Alle onderdelen in kleur worden op bestelling geproduceerd en hebben een levertijd van 14-16 weken.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie