Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders

Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders

  • Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders
  • Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders
  • Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders
  • Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders
  • Moooi vaas Egg vase door Marcel Wanders

131,00

Exclusief btw € 108,26

124,00

Exclusief btw € 102,48

Materiaal Porselein
Productnummer 10.33.015.100
Merk Moooi
Designer Marcel Wanders
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Beschrijving

Marcel Wanders ontwierp deze bijzondere Moooi Egg Vase S in 1997. Een van de eerste dingen die je leert in het leven is spelen. Spelen met klei, iets maken en het weer kapot maken, steeds weer leren om iets nieuws creëren. Jammer genoeg besluiten de meeste mensen om niet meer te spelen als ze volwassen worden. Zo niet Marcel Wanders. Hij heeft zijn speelse, creatieve kwaliteiten weten te vertalen naar een oneindig aantal prachtige ontwerpen, alle ontstaan door zijn verbeelding te blijven gebruiken. Voor de vaas Egg Vase S had hij het bizarre idee om een porselein ‘iets’ te maken in de zachte ronde lijnen van een stapel eieren. Maar wat moest het dan worden en hoe kon hij dat bereiken? Hij kookte een stapel eieren, stopte ze in een rubber condoom en gebruikte het als mal voor zijn porseleinen Egg Vase!

De Egg Vase S is gemaakt van porselein, waarbij de buitenzijde niet, de binnenzijde wel geglazuurd is, wat een bijzonder effect geeft. Hij is er in drie verschillende uitvoeringen, de Egg Vase S, Egg Vase M en Egg Vase L.

Specificaties De Egg Vase is gemaakt van wit porselein en heeft een geglazuurde binnenkant en een ongeglazuurde buitenkant. De Egg Vase S is 9 cm breed en 10 cm hoog, de Egg Vase M is 9 cm breed en 15 cm hoog en de Egg Vase L is 12.5 cm breed en 15 cm hoog.


Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.