Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Lifedsign Interieur & Lichtadvies
Lifedsign Interieur & Lichtadvies

Lifedsign Interieur & Lichtadvies

Werkgebied: Het groene hart. Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Hag, Haarlem en omgeving

Een interieur is niet een statisch iets, het groeit met je mee door de jaren heen. Door de jaren heen veranderen ook de wensen en eisen waaraan jou interieur moet voldoen. Je verzameld dierbare items, souvenirs van reizen alles komt bij elkaar in jouw interieur. Het is dan ook heel normaal dat na verloop van tijd je interieur een update kan gebruiken.
 
Heb je net een nieuw huis gekocht dan is dat het ideale moment om eens goed na te denken over hoe je ideale thuis er straks uit moet gaan zien. Nu kun je nog alle kanten op. Of zie je in woonbladen en op televisie de mooiste interieurs, maar je weet niet waar je moet beginnen? Misschien komen jullie er samen niet uit, omdat jullie smaak van elkaar verschilt? LIFEDSIGN helpt je graag op weg om die nieuwe woning tot je ideale thuis te maken. Een plek waar je lekker kunt ontspannen en je familie en vrienden kunt ontvangen.
 
Met een goed lichtplan komt een interieur tot leven. Wil je led verlichting toepassen, maar heb je geen idee waar je op moet letten. Wil je domotica toepassen in een bestaand huis en heb je beperkte inbouw dieptes of aanstuur mogelijkheid. Vaak kan er veel meer dan dat je denkt.
 
LIFEDSIGN ontwerpt stijlvolle, tijdloze en praktische interieurs waarin jij je optimaal kunt ontspannen om nieuwe energie op te doen. Ik help je graag bij het vinden van de juiste ideale sfeer, kleuren en materialen voor in huis. Samen kijken we naar de wensen en de mogelijkheden in huis en hoe we optimaal kunnen gebruik maken van de beschikbare ruimte. Kies je voor een stylingadvies, een indeling met uitgewerkt lichtplan of toch een compleet interieurontwerp? Alles is mogelijk. Samen maken we van jouw huis je ideale thuis.
Bij interesse of vragen neem gerust geheel vrijblijvend contact op.

Jasmin Hoffschlag
Tel: 06-24556831
Email: [email protected]
Merkelbachlaan 5
3404 EX IJsselstein