REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX

REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX

  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX

990,00

Exclusief btw € 818,18

Materiaal Gerecyclede bamboevezels
Productnummer 08.35.059.205
Merk REused
Designer LEOXX Development dpt.
Levertijd 2-3 weken

Beschrijving

Het van oorsprong traditionele Nederlandse tapijtmerk LEOXX ontwikkelde onder het label REused in 2012 een duurzame serie vloerkleden die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede producten en materialen. Een serie van 11 unieke vloerkleden is het resultaat van deze inspanningen. Het bijzondere aan deze serie is dat al deze kleden allemaal gemaakt zijn van verschillende gerecyclede materialen. Hierdoor heeft ieder vloerkleed uit deze serie zijn eigen gezicht en stijl die vaak te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Dit kleed uit de serie heeft de naam Bamboo Blue meegekregen, omdat het is gemaakt van bamboevezel. De compacte vezels van bamboe is sterker dan hout en ademt beter dan katoen. Bovendien is bamboevezel duurzaam te produceren.

Dit karpet is zacht en stevig en heeft een natuurlijke uitstraling. De vezels zijn in deze uitvoering blauw en wit geverfd. Dit bijzondere vloerkleed is te bestellen in drie verschillende maten: 160 x 230 cm, 200 x 290 cm en 240 x 340 cm.

Als je een voorbeeld van dit kleed wilt bekijken dan kan dat op afspraak. Ook kunnen wij je op verzoek een staal toesturen.

Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.