Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX

  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX
  • REused vloerkleed Bamboo Blue door LEOXX

990,00

Exclusief btw € 818,18

Materiaal Gerecyclede bamboevezels
Merk REused
Product Nummer 08.35.059.205
Levering 2-3 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het van oorsprong traditionele Nederlandse tapijtmerk LEOXX ontwikkelde onder het label REused in 2012 een duurzame serie vloerkleden die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede producten en materialen. Een serie van 11 unieke vloerkleden is het resultaat van deze inspanningen. Het bijzondere aan deze serie is dat al deze kleden allemaal gemaakt zijn van verschillende gerecyclede materialen. Hierdoor heeft ieder vloerkleed uit deze serie zijn eigen gezicht en stijl die vaak te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Dit kleed uit de serie heeft de naam Bamboo Blue meegekregen, omdat het is gemaakt van bamboevezel. De compacte vezels van bamboe is sterker dan hout en ademt beter dan katoen. Bovendien is bamboevezel duurzaam te produceren.

Dit karpet is zacht en stevig en heeft een natuurlijke uitstraling. De vezels zijn in deze uitvoering blauw en wit geverfd. Dit bijzondere vloerkleed is te bestellen in drie verschillende maten: 160 x 230 cm, 200 x 290 cm en 240 x 340 cm.

Als je een voorbeeld van dit kleed wilt bekijken dan kan dat op afspraak. Ook kunnen wij je op verzoek een staal toesturen.