Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

REused vloerkleed Banana Grey door LEOXX

  • REused vloerkleed Banana Grey door LEOXX
  • REused vloerkleed Banana Grey door LEOXX
  • REused vloerkleed Banana Grey door LEOXX

1.414,00

Exclusief btw € 1.168,60

Materiaal Gerecyclede banaanvezels
Merk REused
Product Nummer 08.35.049.600
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het van oorsprong traditionele Nederlandse tapijtmerk LEOXX ontwikkelde onder het label REused in 2012 een duurzame serie vloerkleden die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede producten en materialen. Een serie van 11 unieke vloerkleden is het resultaat van deze inspanningen.

Het bijzondere aan deze serie is dat al deze kleden allemaal gemaakt zijn van verschillende gerecyclede materialen. Hierdoor heeft ieder vloerkleed uit deze serie zijn eigen gezicht en stijl die vaak te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Dit kleed uit de serie heeft de naam Banana Gray meegekregen omdat het is gemaakt van banaanvezel, het restmateriaal van de bananenplant. Dit materiaal is sterk als staal en licht als lucht. Daarom wordt er vaak touw van gemaakt of worden er soms matten van gevlochten. Een kleed van banaanvezel is robuust en heeft een natuurlijke uitstraling die zacht glanst. De vezels zijn in deze uitvoering grijs geverfd maar je kunt dit vloerkleed ook in een beige uitvoering bestellen.

Dit bijzondere vloerkleed is te bestellen in de maten 200 x 290 cm en 240 x 340 cm. 

Ontdek meer artikelen binnen deze serie