Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

REused vloerkleed Jeans Slim Fit Stripes door LEOXX

  • REused vloerkleed Jeans Slim Fit Stripes door LEOXX
  • REused vloerkleed Jeans Slim Fit Stripes door LEOXX
  • REused vloerkleed Jeans Slim Fit Stripes door LEOXX

160,00

Exclusief btw € 132,23

Materiaal Gerecyclede jeans
Merk REused
Product Nummer 08.35.040.200
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het van oorsprong traditionele Nederlandse tapijtmerk LEOXX ontwikkelde onder het label REused in 2012 een duurzame serie vloerkleden die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede producten en materialen.

Een serie van 11 unieke vloerkleden is het resultaat van deze inspanningen. Het bijzondere aan deze serie is dat al deze kleden allemaal gemaakt zijn van verschillende gerecyclede materialen. Hierdoor heeft ieder vloerkleed uit deze serie zijn eigen gezicht en stijl die vaak te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Dit kleed uit de serie heeft de naam Jeans Slim Fit Stripes meegekregen en is gemaakt van het karakteristieke jeans. Hoe langer een spijkerbroek gedragen wordt, hoe eigener hij wordt. Iedere slijtplek heeft zijn geschiedenis. Het recyclen van restmateriaal uit jeansateliers levert dan ook deze karakteristieke karpetten op. De kleden hebben een tegendraadse en ruige uitstraling waar het juist de bedoeling is dat deze verder mogen verweren.

Jeans Slim Fit Stripes is verkrijgbaar in de maten 90 x 160 cm & 160 x 230 cm.

Als je een voorbeeld van dit kleed wilt bekijken dan kan dat op afspraak. Ook kunnen wij je op verzoek een staal toesturen.