Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

REused vloerkleed Tie Dye Red door LEOXX

  • REused vloerkleed Tie Dye Red door LEOXX
  • REused vloerkleed Tie Dye Red door LEOXX
  • REused vloerkleed Tie Dye Red door LEOXX
  • REused vloerkleed Tie Dye Red door LEOXX

260,00

Exclusief btw € 214,88

Materiaal 100% Gerecyclede, Hoogwaardige Wol
Merk REused
Product Nummer 08.35.063.500
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Het van oorsprong traditionele Nederlandse tapijtmerk LEOXX ontwikkelde onder het label REused in 2012 een duurzame serie vloerkleden die geheel of gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede producten en materialen. Een serie van 11 unieke vloerkleden is het resultaat van deze inspanningen. Het bijzondere aan deze serie is dat al deze kleden allemaal gemaakt zijn van verschillende gerecyclede materialen. Hierdoor heeft ieder vloerkleed uit deze serie zijn eigen gezicht en stijl die vaak te combineren is met verschillende interieurstijlen.

Dit kleed uit de serie heeft de naam Tie Dye meegekregen. Deze serie is gebaseerd op Portobello market in Notting Hill, Londen. Een markt vol kraampjes met vintage kleding. Kleurig, vrolijk en meeslepend. Die sfeer ademt deze serie handgemaakte, stevige kleden. Tie Dye is gemaakt van 100% gerecyclede, hoogwaardige wol.

Tie Dye Red in verkrijgbaar in de maat 90 x 160 cm & 160 x 230 cm. Daarnaast is het kleed in Tie Dye Green en Tie Dye Multicolour te bestellen met ieder zijn eigen maat. Als je een voorbeeld van dit kleed wilt bekijken dan kan dat op afspraak. Ook kunnen wij je op verzoek een staal toesturen.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie