Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119 info@designlinq.nl

VIND JE INSPIRATIE PER THEMA

Veel mensen vinden het heerlijk om lekker te browsen in onze collectie met meer dan 11.000 design producten via de categorieën die zijn ingedeeld naar product of productsoort. Om je echter optimaal te kunnen inspireren hebben wij een groot aantal van de design producten uit onze collectie voor je gerangschikt per thema. Hierbij is de selectie niet bewerkt tot één enkele productgroep maar worden alle categorieën die bij dat specifieke thema horen gepresenteerd. Bij het thema ‘Thuiskomen’ vind je bijvoorbeeld alles dat te maken heeft met de entree van je huis of kantoor. Van de buitenverlichting tot de deurmat en van de kapstok tot de wandlampen, maar ook spiegels, fotolijsten en stoelen.

DECORATIE IS BELANGRIJK

Bij veel van de door ons samengestelde thema’s speelt decoratie een belangrijke rol. Op een fraai gedekte tafel met mooi servies, bestek en glaswerk kan een juist gekozen kandelaar of vaas nu juist net dat verschil maken tussen een mooi gedekte tafel en een gezellige tafel. Ook in de buitenruimte speelt decoratie een belangrijke rol. Een fraai aangelegde tuin of een mooi ingericht terras wordt zo veel leuker met het juiste kussen of buitenkleed. IN VUUR EN VLAM VOOR TUINHAARDEN Sommige thema’s zijn niet alleen maar op ruimtes of situaties gericht maar kunnen ook aan een speciaal woord of een special zin zijn gebaseerd waar dan weer veel onverwachte combinaties uit voort kunnen komen.

Bij het Thema Voor & Vlam zijn natuurlijk onze kandelaars en waxinelichthouders de eerste producten waar je aan denkt, maar daar horen natuurlijk ook onze tuinhaarden bij en de olielampen en fakkels! Door deze producten en categorieën op thema te sorteren en te presenteren hopen wij je vanuit een andere invalshoek veel inspiratie te bieden voor de inrichting van je tuin, kantoor of buitenruimte.