Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Soort Lamp

Dim Methode

Uitvoering

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Vloerlampen

Designer vloerlampen

Een ruimte is niet af zonder verlichting. Omdat een verlichting zoveel doet voor de sfeer van een ruimte, is het belangrijk er goed over na te denken. Wij helpen je daar graag bij! In onze collectie vind je allerlei geweldige lampen, zoals vloerlampen. Hiermee ben je verzekerd van goede verlichting die ook nog eens fantastisch is om naar te kijken. Dus bekijk onze collectie en voeg een design blikvanger aan je interieur toe!

Design vloerlampen van de mooiste merken
Flos, Foscarini, Luceplan en Lumina. Het zijn een paar van de A-merken waarvan wij de vloerlampen in onze collectie hebben opgenomen. Stuk voor stuk zijn het geweldige lampen die doen waar ze voor gemaakt zijn, namelijk licht geven, maar die ook nog eens geweldig zijn om alleen naar te kijken. Zo voegen ze altijd design toe aan je interieur, of ze nu wel of niet aan staan.

Uitgebreide collectie design vloerlampen
Uiteraard wil je iets te kiezen hebben. Onze collectie vloerlampen is een hele uitgebreide. In kleuren, materialen, vormen en groottes kun je bij ons alle kanten op. Zo zit er altijd wel een exemplaar tussen dat jou bevalt. Laat je inspireren door onze collectie en zorg ervoor dat jij voortaan iedere dag met een grote glimlach op je gezicht het licht aandoet.