Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic

  • Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic
  • Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic
  • Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic
  • Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic
  • Vitra bureau Hack Table door Konstantin Grcic

3.675,00

Exclusief btw € 3.037,19

Materiaal OSB (oriented strand board), Triplex (15mm), Staal, Geanodiseerd aluminium, Gepoedercoat aluminium, Polypropyleen
Merk Vitra
Product Nummer 14.09.846.732
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Konstantin Grcic ontwierp dit bureau in 2016 voor het traditierijke merk Vitra.

Dit design bureau is perfect voor de moderne kantooromgevingen. De Hack Table gaat eenvoudig om met de dynamische veranderingen op de werkvloer. Dit bureau kun je makkelijk opvouwen tot het een platte ‘doos’ is. Zo is de Hack Table snel en gemakkelijk te vervoeren en van plaats te verwisselen.

Het werkblad van de Hack Table is in de hoogte instelbaar zodat je zittend en staand kan werken. In de laagste positie kan je de Hack Table zelfs omtoveren in een bank door er kussens op te leggen. De onbewerkte houten panelen geven het bureau een karakteristiek uiterlijk. De Hack Table is innovatief en functioneel design die onmisbaar is in een modern kantoor.

Uitvoering Hack Table
Het tafelblad en de wandelementen zijn gemaakt van OSB (oriented strand Board) en 15 mm dik triplex van geperste microvezel. Het frame van de Hack Table is gemaakt van diep zwart gepoedercoate stalen buisprofielen. Geanodiseerd aluminium is het gebruikte materiaal voor de hoekverbindingselementen. De poten van dit design bureau is gemaakt van gepoedercoat aluminium afgewerkt in diepzwart, voorzien van glijders van spuitgiet kunststof om oneffenheden in de vloer op te vangen. De riemen zijn gemaakt van zwart polypropyleen.

De hoogte van dit bureau is instelbaar met een zwengel hoogteregeling of een mechanisme hoogteregeling. Ook heb je nog de keuze of je dit inclusief elektra wilt. Maak de gewenste keuze bij Uitvoering. Dit design bureau heeft een breedte van 169 cm, een diepte van 87 cm en een hoogte van 132,5 cm

Ontdek meer artikelen binnen deze serie