Vitra Panton Chair door Verner Panton

Vitra Panton Chair door Verner Panton

  • Vitra Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra Panton Chair door Verner Panton
  • Vitra Panton Chair door Verner Panton

265,00

Exclusief btw € 219,01

Materiaal Polypropyleen (outdoor)
Productnummer 14.31.009.608
Merk Vitra
Designer Verner Panton
Levertijd 4-6 weken

Beschrijving

De Vitra Panton Chair is een moderne heruitvoering van het beroemde ontwerp van Verner Panton uit 1963. Het baanbrekende ontwerp heeft talloze prijzen gewonnen en is met recht een vast onderdeel is van de collectie van het Museum of Modern Art in New York. Boordevol geschiedenis dus, deze unieke stoel. Verner Panton begon in de jaren zestig te experimenteren met de mogelijkheden van kunststof, een materiaal dat toen nieuw was in de meubelindustrie. Doel: een comfortabele stoel uit een stuk met organische vormen produceren. Pas toen Panton in 1963 met Vitra in aanraking kwam, kon hij zijn ontwerp verwezenlijken.

Uitvoering
Dit is een moderne heruitgave van de stoel van polypropyleen. Deze kunststof van hoge kwaliteit maakt het mogelijk om de stoel in verschillende kleuren te leveren, zoals ijsgrijs, chartreuse (groen) of mandarijn. De Panton Chair heeft een totale hoogte van 83, een zithoogte van 41 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 61 cm.

Door speciale additieven wordt kleurvervaging door UV-licht voorkomen. Hierdoor is de Panton Chair geschikt voor buiten gebruik. Echter wordt langdurig blootstelling aan zonlicht afgeraden.Meer informatie / Stalen
Moodboard

Moodboard Maken

Maak eenvoudig en snel met een druk op deze knop een moodboard. Ga naar onze Moodboard Pagina

 
Klanternservice

Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

+31 (0)10 307 4119
info@designlinq.nl

 

Montage & Bezorging

Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.


Meer producten uit deze serie