Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec

  • Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec
  • Vitra stoel Belleville Chair Fabric door Ronan & Erwan Bouroullec

515,00

Exclusief btw € 425,62

Materiaal Spuitgegoten Polyamide, Multiplex, Textiel (Twill)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.003.668
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze Vitra Belleville stoel van Ronan en Erwan Bouroullec ontleent zijn naam aan de bruisende wijk in de Franse hoofdstad. Op het eerste gezicht betreft het een eenvoudig ontwerp, maar schijn bedriegt. Zo lijken de lijnen van de zitschaal en het frame in elkaar over te lopen, en is het onduidelijk waar ze beginnen of eindigen. Toch bestaat deze stoel uit twee aparte onderdelen: een zeer dunne met stof beklede zitschaal die rust op een slank frame met subtiele hoeken in de voor- en achterpoten.

Dit optische effect wordt geaccentueerd als er gecombineerd wordt met kleuren. Goed dus dat de stoffen zitschaal in een groot aantal verschillende kleuren te bestellen is, zoals inktblauw of cognac. In de uitvoering met schuine, aflopende armleuningen wordt het open karakter van de stoel nog sterker benadrukt, en wordt het comfort van de stoel naar een hoger niveau getild.

Uitvoering Belleville Fabric
De Belleville stoel heeft een hoogte van 83, een zithoogte van 47 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 49 cm. De zitschaal is gemaakt van gevormd multiplex met polyurethaanschuimvulling en een stoffen bekleding in de kleuren lichtgrijs, cognac, blauwgrijs, inktblauw, bruin, donkergrijs en zwart. Het onderstel en frame bestaan uit zwart spuitgegoten polyamide. Let op: deze stoel is niet stapelbaar.

Deze stoel is ook te bestellen met een zitschaal van hout, plastic of leer. Bekijk de hele Belleville familie hier.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie