Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison

  • Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison
  • Vitra stoel Hal Leather Wood door Jasper Morrison

1.040,00

Exclusief btw € 859,50

Materiaal Gevernist eikenhout of gepigmenteerd walnoothout, Spuitgietaluminium, Polypropyleen, Leer (Leder Forte)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.322.797
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jasper Morrison, de Britse ontwerper van deze Vitra Hal stoel, heeft een duidelijk motto als het om zijn ontwerpen gaat: het normale is altijd beter dan het speciale, en op lange termijn meer belonend. Duidelijke taal: het speciale vraagt volgens Morrison om de verkeerde redenen de aandacht. Het moet gaan om gebruiksgemak, comfort en de kunst om de schoonheid van het eenvoudige te waarderen.

Deze stoel is een goed voorbeeld van Morrisons filosofie. Multifunctioneel zonder te veel poespas – een waardevolle toevoeging voor iedere inrichting, zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Uitvoering & Specificaties
De HAL stoel heeft een hoogte van 79,5 een zithoogte van 44,5 cm, een breedte van 47 cm en een diepte van 48,5 cm. De zitschaal is gemaakt van polypropyleen dat bekleed is met spitleder in de kleuren cognac, nero, chocolade of kastanje. Het houten onderstel is leverbaar in geverenist natural eikenhout, geverenist donker eikenhout of zwart gepigmenteerd notenhout. De verbinding met de zitschaal is gemaakt van persgietaluminium met poedercoating in de kleur dimgrey.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie