Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé

  • Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé
  • Vitra stoel Standard met noten zitkuip door Jean Prouvé

705,00

Exclusief btw € 582,64

Materiaal Zwart gepigmenteerd notenhout, Gepoedercoat staalplaat (glad)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.832.109
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Jean Prouvé ontwierp tussen 1934 en 1950 verschillende uitvoeringen van deze designstoel die behoort tot de brede collectie van Vitra.

De achterpoten van een stoel worden het meest belast. Dit komt omdat de achterpoten het gewicht van het bovenlichaam van de gebruiker dragen. Vandaar dat de achterpoten van de Standard gemaakt zijn van dikke, holle buizen die het voornaamste gewicht overzetten naar de vloer. De voorpoten, die minder belast worden, zijn gemaakt van slank staalbuis. Het onderstel van deze stoel is niet alleen ontzettend functioneel, maar zorgt ook nog eens voor een uniek ontwerp.

De Standard is leverbaar in de klassieke versie waarin de rugleuning en zitkuip zijn gemaakt van hout of in de SP versie waarin de rugleuning en zitkuip zijn gemaakt van kunstof. Deze stoel is een echte designklassieker die door zijn tijdloze ontwerp ook perfect past in een modern interieur. De Standard combineert functionaliteit met design.

Uitvoering Standard met noten zitkuip
De zitting en rugleuning van deze design stoel zijn gemaakt van zwart gepigmenteerd notenhout. Het onderstel van de Standard is gemaakt van gebogen staalplaat en gepoedercoat staalbuis. Deze design stoel is leverbaar in meerdere kleuren. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

De Standard heeft een breedte van 42 cm en een diepte van 49 cm. De zithoogte bedraagt 46,5 cm en de totale hoogte van deze stoel is 81,5 cm.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie