Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad

  • Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad
  • Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad
  • Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad
  • Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad
  • Vitra stoel Tom Vac Outdoor door Ron Arad

315,00

Exclusief btw € 260,33

Materiaal Polypropyleen, Zilverkleurig gepoedercoat staal (outdoor)
Merk Vitra
Product Nummer 14.31.866. 100
Levering 4-6 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Deze stoel is in 1999 ontworpen door Ron Arad en behoort tot de brede collectie van Vitra.

Deze elegante design stoel biedt het ultieme zitcomfort dat we van Vitra gewend zijn. De geribbelde zitting van kunststof is gemaakt van polypropyleen met speciale additieven die verkleuring door de zon tegen gaan. Het gat in de zitting zorgt niet alleen voor een speels uiterlijk maar laat het regenwater makkelijk weglopen. Deze Tom Vac stoel is dan ook geschikt voor binnen en buiten gebruik.

De Tom Vac stoel heeft een mooie ronde vorm en is stapelbaar. Deze stoel combineert zitcomfort met design waardoor de Tom Vac perfect is voor op het terras, in de tuin of in een restaurant.

Uitvoering Tom Vac Outdoor
De zitschaal van deze stoel is gemaakt van polypropyleen. Het onderstel is gemaakt van zilverkleurig gepoedercoat staalbuis. De speciale additieven voorkomen kleurveranderingen van zonnestralen en is daarom geschikt voor buitengebruik. De Tom Vac stoel is stapelbaar tot vijf stoelen hoog. Deze design stoel is leverbaar in de kleuren wit en zwart. Kies de gewenste uitvoering bij Kleur.

De Tom Vac Outdoor stoel heeft een breedte van 64 cm en een diepte van 64 cm. De zithoogte bedraagt 41,3 cm met een totale hoogte van 75 cm.

Alle stoelen in het Vitra-programma worden standaard geleverd met glijders voor tapijt maar kunnen zonder meerkosten worden besteld met glijders voor harde vloeren zoals parket, stenen vloeren en gietvloeren. Je kunt deze glijders bestellen door ‘Met glijders voor harde vloeren’ aan te geven in het veld ‘opmerkingen’ in stap 1 van het bestelproces.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie