Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Soort

Materiaal

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Design kapstokken

Design kapstokken

Het is meestal een van de eerste interieur accessoires die iemand van je ziet op het moment dat hij of zij je kantoor bezoekt. De kapstok. Laat de kans voor een warm en stijlvol welkom niet aan je voorbijgaan. De design kapstokken die je bij Designlinq kunt bestellen zijn zo mooi, dat je er eigenlijk niet eens iets aan op zou hoeven hangen. Bekijk onze collectie en laat je inspireren door hoe stijlvol zoiets praktisch als een kapstok kan zijn.


Design kapstokken en kapstokhaken
Vitra en Van Esch weten als geen ander hoe je een geweldige kapstok maakt. Ze stralen echt design uit en passen perfect in iedere kantoorruimte. Van een staande kapstok tot een wandkapstok of een houten kapstok tot aan kapstokhaken, bij Designlinq vind je het allemaal. Laat je inspireren door onze merken en bekijk welke design kapstok perfect bij jouw bedrijf past. Met een kapstok van kwaliteit en uitstraling is het ophangen van je jas nog nooit zo leuk geweest!


Kapstokken voor iedere stijl
Prachtig design en juist zo mooi door eenvoud. Functionaliteit, gecombineerd met design. Daar kun je de kapstokken in onze collectie aan herkennen. Bekijk snel welke design kapstok perfect in jouw werkruimte past. We zijn ervan overtuigd dat je in onze collectie het perfecte exemplaar vindt, dat een perfecte toevoeging is voor in je interieur.