Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Materiaal zitkuip

Soort

Hoogte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Vergaderen of lunchen met een design barkruk

Vergaderen of lunchen met een design barkruk

Werken en vergaderen aan hoge statafels. Het is helemaal van deze tijd. Een mooie barkruk mag dan niet ontbreken. Of een vrijdagmiddagborrel aan je eigen bar op kantoor. Hoe leuk is dat? Heerlijk genieten van een lekker glas wijn en een lekker hapje terwijl je zit op een prachtige kruk. Met dat laatste helpen wij je graag. We hebben in onze collectie allerlei fantastische barkrukken waardoor je de ultieme vergaderplek of bar op je kantoor kunt neerzetten.


Uitgebreide collectie design barkrukken
In onze uitgebreide collectie barstoelen hebben we alleen de krukken van fantastische A-merken opgenomen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld barkrukken van Vitra, Moooi en Magis bestellen. Dit zijn merken die bekend staan om hun fantastische uitstraling en uitmuntende kwaliteit. Zo ben je er zeker van dat je heerlijk op de barkruk kunt zitten en dat je design toevoegt aan het interieur van je kantoor.


Barkrukken voor iedere stijl
Qua look, feel en uitstraling kun je met onze design barkrukken alle kanten op. Dus of je nu gaat voor een vergaderruimte of bar met een moderne uitstraling of juist een meer tijdloze look, bij ons vind je altijd wel een barstoel die perfect aan je wensen voldoet. Ook wat betreft materiaal en kleuren kun je bij ons als designliefhebber je lol op. Dus bekijk snel de collectie en kies welke barkruk het beste bij jouw bedrijf en kantoorruimte past.