Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Lichtbron

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Plafondlampen & wandlampen van unieke designers

Plafondlampen & wandlampen van unieke designers

Verlichting doet zo ontzettend veel met de sfeer van je ruimte. Denk maar eens aan het verschil tussen kaarslicht en een tl-buis. Daarom is het zo ontzettend leuk om goed na te denken over welke sfeer je wilt hebben in een ruimte en welke verlichting je daarvoor kiest. Ook aan je plafond wil je dan graag de lampen ophangen die design toevoegen aan je interieur of dat van je kantoorruimte. En die natuurlijk zorgen voor een fijne verlichting. Onze collectie plafondlampen is daar ideaal voor.


Plafondlampen voor een fijne verlichting
Onze design plafondlampen zijn geschikt voor iedere ruimte. Of het nu gaat om de ontvangstruimte van je kantoor, de gang, je werkruimte of bij je thuis. Voor ieder interieur en ieder bedrijf hebben wij een geschikt exemplaar. van LED plafondlampen tot plafonnière, bij ons vind je het allemaal. Bekijk snel welke jouw favoriet is!


Design plafondlampen
Uiteraard hebben we alleen de allermooiste plafondlampen voor je geselecteerd zodat je binnen onze collectie nooit een foute keuze kan maken. Het zijn stuk voor stuk prachtige design lampen die je met een gerust hart aan je plafond kunt ophangen. Mooi en praktisch tegelijkertijd. Denk bijvoorbeeld aan de lampen van het merk Luceplan, dat garant staat voor een staaltje vakwerk en echt design. Voor een moderne plafondlamp denk je al snel aan het merk Wever en Ducré. Wat voor soort design plafondlamp je ook zoekt, bij ons zit er altijd wel iets tussen. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!