Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Vorm

Afmeting

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 [email protected]

  Luxe vloerkleden

Luxe vloerkleden

Met een vloerkleed of tapijt kun je de sfeer in een ruimte versterken of veranderen. Een kleed kan bijvoorbeeld warmte, vrolijkheid of kunstzinnigheid aan je interieur toevoegen. Zodat je met nog meer plezier in de ruimte bent en er intens van kunt genieten. Bekijk onze ruime collectie vloerkleden, tapijten en karpetten en laat je inspireren door hun verschillende uitstralingen. Welke sfeer wil jij toevoegen aan je werkruimte?


Design vloerkleden en karpetten
Wat zijn wij trots op de design vloerkleden en karpetten die we je kunnen laten zien. Onze collectie bevat onder andere tapijten van Vondom, REused en Hey-Sign. Fantastische merken die de perfecte design tapijten maken. Ieder design vloerkleed en karpet in onze collectie is op zijn eigen manier prachtig en stijlvol.


Uitgebreide collectie vloerkleden en tapijten
Wij bieden uiteraard alleen design tapijten die een prachtige uitstraling hebben en die gemaakt zijn van de meest hoogwaardige materialen. Van ronde vloerkleden tot aan karpetten gemaakt van merino wol vilt, in onze collectie vind je het allemaal. Zo voeg je op een gemakkelijke manier design toe aan het interieur van je kantoor. Bekijk onze collectie design vloerkleden en laat je inspireren!