Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vitra meubels leasen

Een hoogwaardig interieur zonder extra investering

 • Geen hoge investeringskosten
 • Behoud van liquiditeit
 • Altijd de laatste designproducten
Bekijk collectie

Geen hoge investeringskosten

Betaal een vast bedrag per maand i.p.v. het volledige bedrag in één keer

Behoud van liquiditeit

Bespaarde financiën kunnen gebruikt worden voor andere zaken

Altijd de laatste designproducten

Kwalitatief hoogwaardig meubilair dat volledig aansluit bij je interieur wensen

Vitra meubels leasen: flexibel, hoogwaardig en voordelig

Vitra meubels leasen: flexibel, hoogwaardig en voordelig

Een kantoor, restaurant, winkel of hotel inrichten naar je persoonlijke voorkeur kan veel geld kosten. Door Vitra meubels te leasen kies je voor voordeel. Vooral als je flexibiliteit nodig hebt en hoge investeringen wilt vermijden. De uitgaven worden verspreid over een langere periode. Op deze manier sluit de inrichting aan bij de hoogwaardige uitstraling die je voor jouw bedrijf nastreeft en kun je de bespaarde financiën gebruiken voor andere uitgaven en investeringen.

 • Stijlvolle inrichting met de kwalitatief hoogwaardige producten van Vitra
 • Houd kapitaal over voor andere uitgaven en investeringen

Hoe werkt Vitra lease?

Je zoekt de Vitra producten van jouw gading uit en selecteert ‘Lease dit product’. De door jou geselecteerde producten worden vervolgens op een lijst gezet. Als je klaar bent met je selectie ga je naar de lijst en vul je het aanwezige formulier in. Wanneer je de leaseaanvraag hebt verzonden, ontvang je uiterlijk binnen 3 werkdagen bericht van de leasemaatschappij met een voorstel. Na ondertekening van het leasecontract zullen wij contact met je opnemen om de uiteindelijke levering met je af te stemmen.

 • Keuze uit de volledige Vitra collectie
 • Garantie en service van Vitra is inbegrepen (excl. onderhoud)
 • Na afloop van de leaseperiode kun je de meubels teruggeven of kopen.
Volledige Collectie

Volledige collectie Vitra meubels

De collectie Vitra meubels is niet alleen bijzonder, maar is ook heel groot. Wil je Vitra meubels leasen? Laat je inspireren door onze volledige collectie.

Bekijk volledige collectie

Uitstekend geholpen

Het team van Designlinq heeft me geholpen een mooie lamp te vinden die ik gemakkelijk buiten en binnen kan gebruiken. Ik ben super blij met de service en zal niet aarzelen om een andere lamp bij hen te kopen! Renoud Goudel

Renoud Goudel

Snelle levering en klantvriendelijk

We hebben onlangs een prachtige tafel gekocht bij Designlinq. De levering was bijzonder snel en het contact erg klantvriendelijk. Met het mooie design assortiment is het zeker voor herhaling vatbaar. Anja Timmers

Anja Timmers

Veelgestelde vragen

 1. Je zoekt de Vitra producten van jouw gading uit en vult het aanvraagformulier in.
 2. De door jou geselecteerde Vitra producten worden door Designlinq verkocht aan de leasemaatschappij (Grenkefinance nv) die de producten aan jouw bedrijf least.
 3. O.b.v. de door jou ingevulde gegevens doet Grenkefinance een creditcheck op jouw bedrijf en vervolgens een aanbieding voor het te betalen maandelijkse leasebedrag.
 4. Na akkoord van jouw kant levert Designlinq dan de Vitra producten bij jouw bedrijf af en betaal je gedurende de contractduur het overeengekomen maandelijkse leasebedrag aan de leasemaatschappij.
 5. Na afloop van de leasetermijn biedt de leasemaatschappij je aan de producten tegen een bepaalde prijs over te nemen. Wil je van die aanbieding geen gebruik maken dan haalt de leasemaatschappij de producten kosteloos bij je af.
Let op: het betreft een financiële lease dus onderhoud van het meubilair (uiteraard m.u.v. de uitstekende garantie en service van Vitra) is hierbij niet inbegrepen.

De duur van je leasecontract die kan lopen vanaf 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden of tot de maximale termijn van 60 maanden.

Ja, het minimumbedrag voor een leasetransactie bedraagt €2.000,-)

Het leasen van Vitra meubels is uitsluitend mogelijk voor zakelijke klanten (met een geldig BTW en KvK nummer) voor alle Vitra producten.

Vitra meubels leasen bij Designlinq

Geef jouw kantoor, restaurant, winkel of hotel een stijlvol aanzien zonder dat dit een aanslag is op de financiën van je bedrijf. Bekijk de volledige Vitra collectie.

Bekijk volledige collectie

Uitstekende Vitra service en garantie

Voorstel binnen 3 werkdagen

Leasen via professionele maatschappij