Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen verlegt met zijn collectie constant de grenzen van Scandinavisch design. De collectie van dit Deense deisgnmerk is zeer breed en divers met onder andere geweldige vergadertafels, stoelen, banken, verlichting en eettafels. Bekijk het assortiment van Normann Copenhagen hieronder.

Normann Copenhagen
Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Het verhaal van Normann CopenhagenNormann Copenhagen is een Deens bedrijf opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen. Hun missie is om de grenzen van Scandinavisch design constant te verleggen en originele & innovatieve producten te ontwerpen met een minimalistisch en tijdloze uitstraling.


Dit Deense designmerk weet als geen ander modern met traditioneel te combineren. Door de eenvoudige vormtaal is de collectie breed toe te passen: van een hotel lobby naar huiskamer en van een vergaderkamer tot restaurant. Neem bijvoorbeeld de serie Form, een breed toepasbare kuipstoel die in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen verkrijgbaar is.


Normann Copenhagen werkt sinds 1999 samen met zowel jonge als gevestigde Deense en internationale ontwerpers. Elk product krijgt hierdoor zijn eigen verhaal. De collectie van Normann Copenhagen is zeer breed en divers met onder andere geweldige vergadertafels, stoelen, banken, verlichting en eettafels. De collectie wordt inmiddels in meer dan 80 landen verkocht en diverse ontwerpen hebben inmiddels een Design Award op hun naam mogen zetten.


MilieuDe collectie van Norman Copenhagen bestaat niet alleen uit mooie producten, maar er wordt ook rekening gehouden met een duurzame productie. De oprichters zorgen ervoor dat het meubilair en de verlichting een leven lang mee gaan. Door de langere levensduur wordt er uiteindelijk ook minder geproduceerd en geconsumeerd. Daarnaast is het meubilair van Normann Copenhagen grotendeels 100% recyclebaar.