Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

System 180

Dit Duitse merk ontwikkelt en produceert meubilair voor de moderne werkomgevingen. Naast een vaste collectie zijn de modulaire meubels ook naar eigen wens configureerbaar. Hierdoor is er voor iedere ruimte een individuele en functionele oplossing.

Wij helpen je graag met een persoonlijk advies. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

System 180
System 180
System 180

Met de systeemmeubelen van System 180 creëer je eenvoudig een inspirerende werkomgeving. System 180 staat voor individuele, functionele ruimte oplossingen. Door de modulaire en flexibele meubelen heb je een veelvoud aan mogelijkheden om de werkomgeving zo inspirerend mogelijk te maken. Zo zijn de kasten, tafels en ladeblokken individueel aanpasbaar en toch industrieel vervaardigd.

Neem bijvoorbeeld de tafels uit de K-Serie. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, dieptes en hoogtes. Hierdoor heb je in één collectie keuze uit bureaus, verrijdbare statafels, workbenches, conferentietafels en vergadertafels met hetzelfde uiterlijk voor een strak geheel. De bureaus uit de RackPod serie zijn perfect voor een moderne en flexibele kantooromgeving. Deze design bureaus zijn licht en hebben een opvouwbaar frame. Zo kan je op ieder moment de indeling van de ruimte veranderen. Ideaal als je het kantoor snel een nieuw uiterlijk wilt geven.

Het ontwerpen en ontwikkelen van het meubilair van System 180 gebeurt in Berlijn. Kwaliteit en duurzaamheid gaat hierin hand in hand. De tafelbladen en kastoppervlaktes zijn standaard verkrijgbaar in elf kleuren van het onderhoudsvriendelijke materiaal melamine. Daarnaast is er keuze uit hoogwaardig houtfineer en zijn de tafelbladen verkrijgbaar in linoleum geproduceerd door marktleider Forbo©. Het herkenbare frame systeem is verkrijgbaar in RVS of in zwart gepoedercoat staal genaamd BlackLine.