Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Zakelijk Bestellen

Designlinq richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt en is daardoor primair ingericht voor het doen van zakelijke bestellingen. Omdat wij ook particulieren de gelegenheid bieden op www.designlinq.nl te bestellen worden op de site de prijzen zowel inclusief als exclusief BTW getoond.

Als je zakelijk wilt bestellen en gebruik wilt maken van de voordelen die zakelijk bestellen biedt kun je een zakelijk account aanmaken waarop je een geldig Kamer van Koophandel nummer in moet voeren en een BTW nummer. Je kunt dit doen op de pagina 'Mijn Account' onder het kopje 'Zakelijk Bestellen'. Zodra je ingelogd bent worden alle prijzen exclusief BTW getoond en wordt de BTW ook separaat weergegeven op je factuur.

Offerte Live! ©

Als je als bedrijf bestelt krijg je de mogelijkheid om bij grotere bestellingen van één specifiek product of merk een speciale korting te krijgen op die bestelling middels een op maat gemaakte offerte.

Deze offerte kun je zelf online genereren door de producten van jouw voorkeur te plaatsen in de OFFERTE LIVE! © module door op de knop 'Toevoegen aan Offerte Live!' te klikken. Indien je ondanks de unieke OFFERTE LIVE! © module toch nog vragen hebben over jouw offerte, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen per mail ([email protected]) of telefoon (010 307 4119).

Moodboard

Met een zakelijk account kun je ook je eigen Moodboard maken (en bewaren) en zo je eigen sfeer en kleurbeeld bepalen en vastleggen. Op basis hiervan kunnen wij dan een interieurontwerp of een lichtplan voor je maken.

Om onze zakelijke klanten verder ook al het overige werk rond de inrichting van kantoor(of huis) uit handen te nemen kun je ook gebruik maken van onze montageservice voor het inhuizen en monteren van alle meubels en voor het aansluiten en plaatsen van alle verlichting.