Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
  Diverse kasten voor een stijlvol kantoor

Diverse kasten voor een stijlvol kantoor

Een design kast maakt elk interieur bijzonder. In onze collectie vind je daarom design kasten van een groot aantal A-merken zoals Vitra, Raio, Moooi en BuzziSpace. Of het nu gaat om een wandkast die een ware eyecather is of een kleine ladekast, bij ons vind je het allemaal. Bekijk onze collectie en doe inspiratie op om jouw kantoor nóg stijlvoller te maken.


Design kasten
Een kast is natuurlijk het ideale meubelstuk om spullen in op te ruimen en om in je werkruimte meer structuur aan te brengen. Hoe fijn is het als je dan ook nog eens een meubelstuk aanschaft dat echt design toevoegt aan het interieur van je kantoor? Bij Designlinq worden we blij van functionaliteit gecombineerd met design, dus bij ons kun je er zeker van zijn dat al onze kasten zowel qua uitstraling als qua gebruiksgemak fantastisch scoren.


Grote collectie kasten
Wat voor kast je ook zoekt, bij Designlinq ben je op het goede adres. Onze design kasten zijn een lust voor het oog gecombineerd met kwaliteit. Wij helpen je graag om jouw perfecte design kast uit te zoeken. Bekijk snel onze collectie wandkasten, archiefkasten, boekenkasten, ladekasten, trolleys, modulaire kasten, dressoirs en laat je inspireren!