Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal

Soort

Hoogte

Breedte

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Ladekasten & Trolleys

Trolley kasten voor een flexibele werkplek

Fijn werken begint in een opgeruimde en gestructureerde werkruimte. Je hebt dan een aantal opbergruimtes nodig. Onze ladekasten en trolleys zijn hier perfect voor. Ze zorgen ervoor dat je je spullen op een handige wijze kunt opbergen zodat je ze daarna weer makkelijk kunt vinden. Zo wordt werken en je spullen opruimen wel heel prettig!

Stijlvolle ladekasten en trolleys
Ladekasten en trolleys. Misschien niet de twee producten waarvan je denkt dat ze een design eyecatcher kunnen zijn. Totdat je onze collectie ziet. Wow, wat een prachtige design ladekasten en trolleys hebben wij opgenomen in ons assortiment. Merken als Artek en Moooi staan er bekend om: prachtige ontwerpen, fantastische materialen en een perfecte afwerking. Zo weet je zeker dat je een geweldige ladekast of trolley in huis haalt die echt design toevoegt aan het interieur van je kantoor.

Functionele en stijlvolle ladekasten en trolleys
Waar we bij Designlinq ontzettend blij van worden is een perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Onze design ladekasten en trolleys vinden we hier een perfect voorbeeld van. Ze zijn handig in gebruik, ideaal voor het opruimen van je kantoorartikelen en ze zijn een lust voor het oog van iedere designliefhebber. Bekijk dan ook snel onze collectie en kies je favoriet uit.