Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Verlichting

Bijzondere lampen van unieke designers

Een perfect op elkaar afgestemde verlichting doet zoveel goeds met de sfeer van een ruimte. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de lampen die je in je kantoor of huis neerzet. Zorg voor een prachtige verlichting, die past bij je interieur en de gebruikte ruimte. Zo wordt het nog fijner verblijven in je kantoor of huis.


Design lampen
Onze design lampen doen uiteraard perfect waar ze voor gemaakt zijn: licht geven. Maar onze lampen zijn nog zoveel meer. Het zijn echte design eyecatchers die ontzettend veel design toevoegen aan je interieur. Ook als ze niet aan staan zijn ze een lust voor het oog! Merken als Lumina, Louis Poulsen en Luceplan vind je bijvoorbeeld terug in onze collectie. Daarnaast bieden wij een brede keuze in ons assortiment aan. Van vloerlampen en plafondlampen tot LED verlichting en LED spots. Allemaal van bekende A-merken met geweldige ontwerpen, die je als designliefhebber met een gerust hart in je kantoor of huis neerzet.


Een lichtplan speciaal voor jou!
Mooie verlichting is essentieel voor iedere ruimte. Wat is het perfecte lichtplan voor jouw kantoor of huis? Dat hangt af van je wensen en het doel van de ruimte. Bij Designlinq denken we graag met je mee en we maken met veel plezier een lichtplan dat geheel voldoet aan jouw wensen. Zo weet je zeker dat je straks iedere dag met een lach het licht aandoet!