Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
  Stijlvolle tafels van unieke designers

Stijlvolle tafels van unieke designers

Een kantoor of huis is niet compleet zonder een design tafel. En meestal heb je aan één tafel niet genoeg. Bijzettafels, bistrotafels, eettafels, hoge tafels, klaptafels, salontafels, vergadertafels. Bij ons vind je ze allemaal. Wat voor tafel je ook zoekt qua uitstraling, materiaal of functie, bij ons zit er altijd wel een design tafel bij waar je blij van wordt. Dus laat je inspireren door onze collectie en ontdek de verschillende mogelijkheden!


Design salontafel en eettafels
Bij ons zijn tafels zoveel meer dan alleen een handig meubelstuk om aan te eten of om iets op te zetten. Wij hebben alleen tafels die echt design toevoegen aan je interieur en die het werkgenot vergroten. Je vergadert of eet er met een fijn gevoel aan én onze design tafels zijn ook geweldig om alleen al naar te kijken.


Een uitgebreide collectie design tafels
Onze collectie tafels is even uitgebreid als mooi. We hebben ontzettend veel verschillende modellen, maten en uitvoeringen. Ook de merken zijn zeer divers, we hebben onder andere tafels van Magis, Vitra, Moooi, Pedrali en Montana. Stuk voor stuk merken die bekend staan om hun prachtige uitstraling en uitmuntende kwaliteit. Bekijk dus snel onze collectie en vind de voor jou perfecte vergadertafel, bijzettafel of salontafel!