Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Materiaal tafelblad

Materiaal onderstel

Vorm

Breedte

Uitvoering

Soort

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Eettafels

Design eettafel voor een trendy kantoor

Hoe druk je ook aan het werk bent, er moet ook af en toe gegeten worden. Dat doe je het fijnste in een ruimte die prettig is ingericht en waar mooie meubels staan. Een prachtige design eettafel mag dan natuurlijk niet ontbreken. Met onze eettafels weet je zeker dat je een mooi design object aan je ruimte toevoegt waar je met veel plezier aan eet.  

Design eettafels
Bij Designlinq vinden we het belangrijk dat onze meubels écht design toevoegen aan het interieur van de ruimte. Wat we ook als vereiste hebben aan meubels die we aanbieden is dat ze functioneel zijn. De juiste balans van functionaliteit en design vind je ook exact terug in onze collectie eettafels. Stuk voor stuk zijn het prachtige ontwerpen én zijn ze ook heerlijk om aan te zitten. Ja, geweldige tafels ontwerpen kun je echt overlaten aan de ontwerpers van merken als Moooi, Vitra, Magis, Funtionals en Pedrali.  

Ruime collectie eettafels
Naar wat voor design eettafel je ook op zoek bent, we zijn ervan overtuigd dat je altijd wel een geschikt exemplaar in onze collectie vindt. Qua formaten, materialen, ontwerpen en uitstraling hebben we een hele diverse collectie. Wat de uitstraling ook is van de ruimte of welke sfeer je ook wilt versterken, je vindt bij ons altijd wel een geschikt exemplaar. Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!