Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
  Staande lampen van authentieke designers

Staande lampen van authentieke designers

Een mooie ruimte kan niet zonder zorgvuldig uitgekozen, fijne verlichting. Daar helpen wij je graag bij! Onze collectie vloerlampen toont je prachtige lampen die niet alleen fijn licht geven, maar die ook nog eens fantastisch zijn om naar te kijken. Zelfs als het licht niet aan is. Met deze vloerlampen ben je ervan verzekerd dat je design toevoegt aan je interieur en dat je ruimte nóg fijner verlicht is.


Design vloerlampen
We zijn ontzettend blij met de merken die wij hebben toegevoegd aan onze collectie. A-merken als Vitra, Moooi, Louis Poulsen en Wever en Ducré. Deze merken staan garant voor prachtige designs, uitmuntende kwaliteit en goed uitgedachte functionaliteit. Kortom: alles waar wij blij van worden bij Designlinq komt terug in de design vloerlampen van deze fantastische merken. We hopen dat jij er net blij van wordt als wij!


Uitgebreide collectie vloerlampen
Je vindt bij ons vloerlampen in allerlei formaten, vormen en gemaakt van alle materialen. Juist die grote verscheidenheid maakt het een feestje om te neuzen in onze collectie. Zo kom je bijvoorbeeld booglampen, leeslampen, schemerlampen en uplighters tegen. We weten dat er over smaak niet te twisten valt, maar doordat we zo’n uitgebreid assortiment hebben, zijn we ervan overtuigd dat er altijd wel een exemplaar tussen zit dat perfect bij jou en je bedrijf past. Bekijk dus snel ons aanbod design vloerlampen en kies je favoriet!