Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Prijs

Kleuren

Merk

Ruimte

Dimbaar

Dim Methode

Uitvoering

Lichtbron

Klanternservice Klantenservice

Advies nodig of een andere vraag?
Neem contact op met onze klantenservice:

010 307 4119 info@designlinq.nl

Uplighter

Stijlvolle uplighting lampen

Op sommige plekken in je kantoor of woning wil je nét even wat meer licht hebben. Daarvoor zijn onze uplighter lampen ideaal. In een mum van tijd tover je een donker hoekje om in een verlichte designruimte. Of benadruk je net die prachtige bank of dat bureau even extra. Waar je onze uplighters ook voor gebruikt, privé of zakelijk, je kunt ervan uitgaan dat je een staaltje vakmanschap en echt design toevoegt aan je ruimte. Zo wordt een lamp aandoen een echte designbeleving!

Design uplighters We heten natuurlijk niet voor niets Designlinq. Ook in onze collectie uplighters hebben we alleen de meest stijlvolle uplighters uitgekozen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd een prachtig exemplaar uitkiest. Prachtige A-merken als Vibia, Luceplan en Lumina staan centraal in onze collectie. Merken die garant staan voor een staaltje écht vakmanschap en fantastische ontwerpen.

Ruime collecte uplighters Uplighters in allerlei vormen, maten en kleuren. Bij ons vind je het allemaal. Ben je op zoek naar een een uplighter met een prachtige tijdloze uitstraling of juist een supersrtak vormgegeven exemplaar met een moderne look? Een uplighter met één of twee lampen? Bekijk onze collectie en je zult versteld van staan van de ruime keuze.