Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Wever & Ducré

Het Belgische designmerk Wever & Ducré is gespecialiseerd in licht. De brede collectie is bekend om de trendy uitstraling en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij Designlinq vind je een grote collectie Wever & Ducré verlichting. Bent u op zoek naar een specifieke Wever & Ducré lamp of heeft u vragen? neem dan contact op met de klantenservice.

Wever & Ducré
Wever & Ducré
Wever & Ducré

Het verhaal achter Wever & Ducré


Begin jaren ‘80 begonnen een aantal jonge designers met hun eigen label in België. Hun doel was om mooie verlichting te gaan maken. Omdat België een meertalig land is, was het belangrijk dat de merknaam zowel in het Frans als in het Nederlands goed uit te spreken moest zijn. Tijdens een brainstorm kwamen zij tot 5 speerpunten die tot op de dag van vandaag de filosofie vormen van Wever & Ducré. Wever & Ducré staat voor werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit. Deze vijf eigenschappen zijn de drijfkracht achter de visie en het succes van dit merk. Door de eerste letters van deze termen te nemen kom je uit bij de naam van Wever & Ducré. Al sinds 1983 maakt Wever & Ducré verlichting van hoge kwaliteit.


Designers van Wever & Ducré


Wever & Ducré lampen worden veelal door Wever & Ducré zelf ontworpen en geproduceerd, maar ze werken veel samen met verschillende designers. Zo heeft ontwerpbureau Demund & Steinhuber de Wiro hanglampen van Wever & Ducré geproduceerd. Een model van staaldraad, waar veel andere merken zich door hebben laten inspireren. Het Oostenrijkse designerlabel 13&9 heeft ook een groot aantal robuuste, industriële Wever & Ducré lampen ontworpen. Andere designers die hebben meegewerkt aan de Wever & Ducré verlichting, zijn Jules Wabbes en S&R Cornelissen


De Wever & Ducré lampen zijn stuk voor stuk schitterend en tot in het kleinste detail uitgewerkt. De lampen van Wever en Ducré passen helemaal in de moderne en industriële woonstijl, die vandaag de dag zeer populair. Daarnaast is het assortiment van Wever & Ducré ook uiterst geschikt om te gebruiken bij het maken van een lichtplan of bij architecturele verlichting. De Wever en Ducré lampen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zijn voorzien van LED-armaturen, die u gemakkelijk kunt dimmen.


Bij Designlinq vindt u een groot assortiment verlichting van Wever & Ducré. Heeft u een vraag over onze collectie? Bent u op zoek naar een specifieke Wever & Ducré lamp? Of wilt u een offerte? Neem dan contact op met onze klantenservice.