Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Functionals

“Expect the unconventional”, dat kan je verwachten bij Functionals. Functionals by Ad & Simon biedt een collectie meubels en accessoires aan, die allemaal zijn gemaakt door exclusieve designers. Elke designer bij Functionals heeft zijn eigen perspectief en signatuur, maar zij hebben allemaal een sterk gevoel voor esthetiek en vakmanschap, met een oog voor detail.

Functionals
Functionals
Functionals

In 2009 begon het Nederlandse Functionals als een webshop vanuit Goirle met de Bonsai kandelaar. ontworpen door en een Swivel vloerlamp, ontworpen door Dick van Hoff. Maar ondertussen vind je veel meer mooie designer meubelen van Functionals, waaronder kasten, tafels, stoelen en allerlei accessoires. Functionals wil met hun creaties altijd boven de verwachting uitsteken, daarom werken zij aan elk detail, van het produceren tot het verpakken en bezorgen. Alle materiaal en onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit en veel producten worden met de hand afgewerkt. De meubels van Functionals gaan dankzij hun kwaliteit uitzonderlijk lang mee.


Het team van Functionals


De oprichters van Functionals zijn Ad en Simon van Esch. Zij zijn ook de zonen van Henk van Esch en zijn de eigenaar geworden van het merk Van Esch, wat bekend staat om zijn meubels en accessoires voor de perfecte entree. Net als Van Esch werkt Functionals met uitzonderlijke designers die de mooiste meubels en accessoires ontwikkelen. Zo heeft Roderick Vos een schitterende Functionals tafellamp ontworpen en de designer Serener heeft de opvallende Functionals Lloyd table ontwerpen, die in alle vormen en maten verkrijgbaar zijn. Andere designers, die werken voor Functionals, zijn Hermes & Jessen, Bertjan Pot en Mia Gammelgaard & Ehlén Johansson.


De Functionals Collectie


Bij Functionals vind je niet alleen meubels en verlichting, ook voor allerlei accessoires en decoratieve items voor in huis heeft Functionals een aantal schitterende items ontworpen. De moderne, stijlvolle look van Functionals maakt dit een populair merk voor kantoorinrichtingen en veel toonaangevende restaurants zijn ingericht met de Functionals meubels.