Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener

  • Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener
  • Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener
  • Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener
  • Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener
  • Functionals hoge tafel Lloyd High Table door Serener

979,00

Exclusief btw € 809,09

Materiaal Gepoedercoat staal
Product Nummer 06.30.016.711
Levering 3-4 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

Functionals biedt sinds 2009 een verzameling van meubelen en producten ontworpen door eigentijdse, innovatieve ontwerpers. Ieder heeft zijn kenmerkende invalshoek, maar ze delen een onconventionele, gedurfde esthetiek, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail. De missie van Functionals is om design te maken dat beantwoordt aan de behoeften van de klant, dat het oog streelt en de tand des tijd doorstaat.

Uitvoering Lloyd High Table
Deze eenvoudige, industriële Lloyd statafel vindt zijn oorsprong in het Lloyd Hotel & Cultural Embassy in Amsterdam. Designer Christoph Seyferth ontwierp de Lloyd tafels speciaal voor de kamers van de hotelgasten. De tafels, evenals de Lloyd bank, zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en staan bijzonder stabiel. Dankzij het flexibele tafelblad kunnen alle poten stevig op de vloer staan, zelfs als het oppervlak onregelmatig of schuin is. Een praktisch en elegant design voor zowel thuis als op kantoor. De Lloyd statafel is uitgevoerd in gepoedercoat staal en is beschikbaar in 6 verschillende maten: (1) 60 x 60, (2) 110 x 110, (3)140 x 70, (4) 200 x 90, (5) 230 x 80 en (6) 280 x 90. Allemaal met een hoogte van 111 centimeter. Door deze verschillende maten (vierkant of rechthoekig) kun je alle kanten op met deze hoge Lloyd tafel. De statafel is leverbaar in zes kleuren: lichtblauw, grijsgroen, wit, zwart, roest en donkergrijs.

Lloyd Familie
Combineer deze salontafel met de andere meubelstukken uit de Functionals Lloyd serie; statafel, bank, buitentafel, eettafel etc. Bekijk de hele Lloyd familie hier.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie