Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
  Designer spotjes

Designer spotjes

In de spotlight zetten. Het is niet voor niets in een uitdrukking in onze taal. Met spotjes kun je iets fantastisch benadrukken, oftewel in de spotlight zetten. Denk aan schilderijen of een prachtige bar die je extra wilt uitlichten. Ook kun je spotjes inzetten om een heel pad of een hele gang te verlichten Kortom: de mogelijkheden met spotjes zijn eindeloos.


Prachtige spotjes voor in iedere ruimte
We hebben fantastische spotjes voor iedere ruimte. Of je ze nu zoekt voor in je werkruimte, de hal of in je woonkamer. Wij hebben altijd wel een exemplaar in onze collectie dat perfect aan je wensen voldoet. Van inbouwspots tot opbouwspots of juist LED spots tot dimbares spotjes, je vindt het bij ons allemaal.


Design spotjes 
We heten niet voor niets Designlinq. Als je bij ons een spot bestelt, weet je zeker dat je niet alleen een handige lichtbron koopt, maar ook nog eens een verantwoord design product. Spotjes van bijvoorbeeld Wever en Ducré die garant staan voor een design beleving en fantastisch licht. Lampen waar je met veel plezier naar kunt kijken, ook als het spotje niet aan staat. Weet jij al waar jij spotlight op wilt richten? Bekijk snel onze collectie en laat je inspireren!